Овощарски модел FELCO 32 с променено режещо острие

С постоянен фокус върху подобряването на качеството на своите продукти, FELCO направи ключови промени в овощарския си модел FELCO 32, с които актуализира дизайна на режещото острие. До сега моделът се предлагаше с ковано острие със странични вдлъбнатини. От средата на 2019, новото острие е резултат на същата технология на производство, използвана при всички останали модели. Тази промяна позволява на FELCO да използва доказан и овладян до съвършенство производствен процес, запазвайки техническите свойства на продукта.

Дизайнът на новото острие за FELCO 32 е леко модифициран – страничните вдлъбнатини са отстранени и увеличена неговата дебелина. Новото режещо ножче има гладки страни като всички останали остриета на FELCO. И двете версии на острието са напълно съвместими с FELCO 32.

FELCO 32 е най-новият специализиран модел за овощарски резитби на водещият швейцарски производител, който се отличава с извита и компактна режеща глава. Тя позволява достъп до участъци с множество клонки, където пространството е ограничено и маневреността на инструмента е ключова за прецизната продължителна работа. Извън това, извивката на режещото острие и наковалнята гарантира, че при рязане на по-голям диаметър клони, близки до максималните 25 mm, те ще остават близо до центъра, в които са съединени двете части на режещата глава, и рязането ще е улеснено, прецизно и без приплъзване навън от остриетата. Моделът предлага недостижим контрол и сила на рязане, благодарение на специалната извита режеща глава.

Както и всички останали модели, FELCO 32 има дръжки от подсилена алуминиева сплав с доживотна гаранция от производителя, гумирани тампони в основата на двете дръжки, които омекотяват негативния ефект за ръката след всяко отрязване и подменящи се части: острие и подложка, централен болт и гайка, закопчаващ механизъм и пружина.

Потърсете FELCO 32