FELCO Power Blade Series®

През октомври 2019 г. FELCO представи ново поколение електрически ножици Power Blade Series®. За да отговори на нуждите на професионалистите, занимаващи се с лозарство, овощарство, градинарство, озеленяване и лесовъдство, водещият швейцарски производител е разработил нова серия от инструменти – целта е да се удовлетворят и най-взискателните изисквания за производителност, ергономия и свързаност.

Power Blade Series® ножиците на FELCO притежават множество авангардни иновации, които гарантират на бъдещите клиенти високо ниво на професионално използване и затвърждават място на марката като пионер и водещ производител в сектора на ръчните ножици.

Новата серия ножици се предлага и с НОВ МОДЕЛ СИСТЕМА ЗА НОСЕНЕ ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА POWER PACK 882 – удобна, лека и компактна, с 3 позиции за работещия за по-голяма гъвкавост и ергономия по време на рязане.

Новите модели са оборудвани с режещи остриета FELCO XPRO, изработени от HSS стомана, с нов дизайн и променена форма, за да осигурят върхова прецизност при рязане, здрави растения години наред и много по-голяма продължителност на работа без заточване и изхабяване.

Новата серия ножици идва и със специално разработено ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА IOS И ANDROID, първото по рода си за света на градинските режещи инструменти. Благодарение на Bluetooth комуникация между инструмента и приложението, клиентът ще има възможност за мониторинг и персонализиране на функциите на инструмента, както и за бързо и надеждно сервизно обслужване.

FELCO са патентовали и нов модел свързващ кабел – стартирането на инструмента се осъществява с ВЪРТЯЩ СЕ ON/OFF БУТОН, ВГРАДЕН В САМИЯ КАБЕЛ, с уникален дизайн, за повишена устойчивост на вода и прах, така че да е възможно използването и в най-взискателната среда.

Новата гама включва 4 модела и ще позволи на всеки клиент да намери най-подходящото решение за своите нужди.

> FELCO 802 и FELCO 802G (за лява ръка) са бързи и прецизни модели:

> FELCO 812 е ергономичен и универсален модел с тегло 810 g, идеално пригоден за работа в лозови и овощни градини, разсадници и озеленителска дейност.

> FELCO 822 е мощен и здрав модел, идеален за тежка работа в овощни градини, горско стопанство, лесовъдство и озеленяване.

Новото поколение електрически ножици FELCO ще увеличат Вашата производителност и комфорт при работа и едновременно ще гарантират несравнимо качество и прецизност на резитбените дейности.

Оборудвани с иновативни технологии, новата серия Power Blade Series® модели са ефикасни и здрави инструменти, на които можете разчитате. Това са 12 ПРЕДИМСТВА, с които получавате цялостно решение за резитбена работа.